Velkommen til holdet, "Uroerne Kajak" i Ribe Roklub.

Kajak på åen

Vil du med på holdet ? Så skynd dig at gå ind på http://www.riberoklub.dk/ og tilmeld dig under "event" menuen. Der er max. 18 pladser på holdet.

Vi starter op igen onsdag d. 4. april kl. 16.30
OG der er FORÆLDRE INFOMØDE kl. 18.30-19.00 - (ALLE forældre, også til eksisterende roere)

Hvad skal vi lave ?
Ro i kajak og ha' det sjovt :-)

Nybegyndere skal lære det grundlæggende, og vil blive frigivet ("EPP 2" niveau) inden sommerferien. For de mere erfarne,vil vi arbejde videre med teknik og træning, og målsætningen er at opnå "EPP 3" niveau.
I den daglige/ugentlige træning vil der være fokus på den gode teknik, træning og motion. Der arbejdes med teknikøvelser og træningsprogrammer. Men vi skal selvfølgelig også lave sjove og skæve "kajakting" ind imellem.

I løbet af sæsonen tager vi afsted til kajakstævner både for begyndere og øvede, og vi skal også på kajaktur med telt og lejrbål.

Hvem kan deltage ?
Går du i 7. klasse er du gammel nok, og er du 20+, er du også velkommen :-)

Hvornår er det ?
Hver onsdag kl. 16.30-18.30 fra første uge efter sommertid start (ultimo marts) til og med oktober. Der er pause når folkeskolerne har fri.
Alle øvrige aktiviteter kan du finde på hjemmesiden under kalender, hvor man også vil kunne tilmelde sig online til de enkelte ture og stævner.

Hvad koster det ?
Du skal være A-medlem af klubben, og derudover koster det 50,- kr. pr. sæson at deltage på holdet.

Hvad skal jeg have med ?
Sportstøj du kan bevæge dig i. Gerne ski/sportsundertøj inderst, og en vindtæt jakke eller regnjakke. Et par tykke sokker og/eller et par vådsko er også en god ide. SKIFTETØJ og håndklæde er et must. Medbring også et UR der kan tåle vand og med visning af sekunder. Har du ikke et ur, kan det købes af holdlederen for kr. 80,-

Hvad ellers ?
Vores udgangspunkt for træning med unge er Dif's ATK koncept. (Aldersrelateret TræningsKoncept) læs mere her: http://atk.kano-kajak.dk/

Vil du være instruktør eller hjælpetræner ?
Vi tilbyder alle vores erfarne kajakroere over 16år en uddannelse som træner og/eller instruktør. Det foregår ved at du kommer på et eller flere weekendkurser. Klubben betaler for alle udgifterne til kurserne. SPØRG hvis du vil vide mere, eller læs om uddannelserne på www.kano-kajak.dk

Hold-leder:

23. juni

Sct. Hans aften i Roklubben

18.-19. august

Overnatnings-kajaktur fælles ro-linger / u-roere.

31.aug. - 3. september

DM i sprint

• hyggetur

2. sept.

Paddle BattleCup, Skanderborg

Tour-De-Gudenå

15. ? september

Rendsburg Regatta og hyggeweekend

forældre og tilskuere

Tilmeld jer til arrangementerne på www.riberoklub.dk under event menuen
Der er ingen træning når skolerne holder lukket.

Det er ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG for dårligt vejr til at ro - så ingen pyldrede forældre, TAK !
............(husk istedet at have rigelig med rotøj og altid en rojakke/regnjakke med i tasken)

HUSK at holde øje med kalenderen på www.riberoklub.dk hvis der er ændringer.
........ og meld jer gerne ind i FACEBOOK gruppen "Uroerne KAJAK".

Træner kontakt:Hold-leder: Alex Lyngsøe, mail@alexlyngsoe.dk, mobil 28560030
 SMS 28560030 ved afbud til træning, helst dagen før