Sådan bliver du roer i Ribe Roklub

SÅDAN MELDER DU DIG IND I RIBE ROKLUB:

Der er 4 ting, du skal gøre, når du melder dig ind i Ribe Roklub:

1. Oprette din personlige profil (navn, adresse, telefonnummer m.v.)
2. Vælge din aldersgruppe under "KONTINGENT"
3. Betale kontingent
4. Foretage tilmelding til instruktionshold

SÅDAN OPRETTER DU DIN PERSONLIGE PROFIL:

1.Gå ind på klubbens hjemmeside www.riberoklub.dk
2.Tryk på det grønne ikon øverst til højre og indtast alle dine personlige oplysninger
3. Gem oplysningerne og log ud

SÅDAN BETALER DU KONTINGENT - NÅR DU HAR OPRETTET PROFIL:

1. Gå igen ind på hjemmesiden www.riberoklub.dk og log ind
2. Klik på KONTINGENT
3. Klik på A-MEDLEMMER (er du over 65 år vælger du i stedet A-MEDLEMMER O. 65 ÅR)
4. Accepter betingelserne (sæt kryds)
5. Klik på BETAL HER (ny side dukker op)
6. Accepter betingelserne
7. Klik på det betalingskort, du vil anvende og gennemfør betaling
    Nu er du medlem - velkommen i Ribe Roklub
    Dit kontingent vil fremover blive trukket på dit kort hvert år, efter at du har modtaget en advisering og accepteret betalingen
    Ønsker du på et tidspunkt at melde dig ud af klubben igen, skal du sende en skriftlig besked pr. mail eller sms til kassereren.

NU ER DU KLAR TIL AT TILMELDE DIG PÅ ET HOLD - DET GØR DU SÅDAN:
Alle nye roere skal tilmelde sig på et instruktionshold, hvor man gennemgår et grundkursus i den bådtype, man har  valgt.
Grundkurset afsluttes med, at man bliver frigivet til at ro på Ribe Å.
Tilmelding til instruktionshold sker på samme måde, som ved kontingentbetaling under KONTINGENT.
Pris for grundkurset fremgår af tilmeldingen.

Er du i tvivl om noget eller måske erfaren roer, kontakter du Carsten Johansen på tlf. 2460 4378 som guider dig videre til den rigtige kontaktperson for den bådtype, du har valgt.

Lidt om hold:

Er du over 13 år, har du mulighed for at gennemgå et instruktionsforløb på ca. 10 uger, og derefter blive frigivet. Så må du selv ro i den type af klubbens både, du er blevet frigivet til.
Er du under 13 år, kan du deltage på vores ugentlige "Ro-linge" hold med faste instruktører.

Kig på skemaet nedenfor. Se hvilket hold der passer dig. Du kan klikke på holdnavnet, og få mere information om hvad der sker på holdet.

Velkommen som "kanin"

Indtil man har lært at ro og er blevet frigivet og døbt af Kong Neptun ved kanindåben (dato vil fremgå af kalenderen), kaldes nye roere for "kaniner".
Man kan lære at ro i inriggerbåd, outriggerbåd og i kajak. Når man har gennemført instruktionsforløbet og er blevet frigivet, har man ret til at ro i den bådtyåe, man er frigivet til. Man kan selvfølgelig lære at ro i alle 3 bådtyper efterhånden.

Åbent hus

Hvis du har lyst til at prøve en rotur, er du velkommen i klubben, når vi holder åbent hus. Det sker hvert år i april måned, hvor der vil være mulighed for at prøve de forskellige bådtyper og høre mere om muligheder og instruktionsforløb. Kig i kalenderen.
Hvis du har lyst, er du også velkommen til når som helst at kigge ind i klubben. Måske er der mulighed for, at du kan få en prøvetur?
For børn og unge er der rift om pladserne, og man bør skrive sig på holdet hurtigst muligt og/eller kontakte holdlederen for at aftale en eventuel prøvetur.
Fra "Åbent Hus" april 2013