U-roere Outrigger / Ungdomsoutrigger

Tilmeldning til holdet via "kontingent" menuen på www.riberoklub.dk. Det kræver et A-medlemsskab af klubben.

Ungdomsoutrigger er et hold for de 13 til ca.25 årige, der gerne vil prøve at ro med to årer. Der er både plads til nybegyndere og de mere øvede.
Vi bygger på det sociale, men der kan også roes stærkt, hvis det er det man vil.

Der er fast træning hver onsdag, men der er mulighed for mere træning, hvis man vil. Vores målsætning er at deltage i årgangsmesterskaber (som regel i august måned) med så mange roere som muligt og at få en fed tur ud af det! Det er en weekend, hvor vi sover i telt og ror på på Holstebro Rostadion med ca. 600 andre unge.

Vi har i de senere år haft flere unge outriggerroere i klubben, som har prøvet kræfter med deltagelse i flere outrigger regatter, både indenlandsk og udenlandsk. Vi deltager også årligt i "ergometer-mesterskaber"(romaskine) om vinteren.
Hvis der opstår spørgsmål, kan følgende holdansvarlige kontaktes: Sebastian Adelhardt, sebastianadelhardt@gmail.com, tel. 40238843.
Vi kan også kontaktes på mail: ungdomsoutrigger@gmail.com

I Ribe Roklub har vi 8 singlescullere, 4 dobbeltscullere uden styrmand og en enkelt dobbelt firer outrigger uden styrmand.