Aktiviteter

Alle klubbens aktiviteter fremgår af Kalender og/eller Event på hjemmesiden - øverste linje.
Se også forbundenes aktivitetskalendere - DFfR (inrigger/outrigger roning) og DKF (kajak roning).

Sommeraktiviteter:

Sommersæsonen er den primære rosæson. Følger datoerne fra standerhejsning til standerstrygning, som normalt finder sted omkring skift ml. sommer og vintertid.
Faste arrangementer:
Marts måned - Lørdag hvor sommertid starter:    Standerhejsning brunch og fest om aftenen
April:                                                                     Åbent hus
Juni:                                                                       Sct. Hans arrangement - den 23. juni
August:                                                                  Kanindåb
Oktober måned - Lørdag hvor vintertid starter:    Standerstrygning brunch og fest om aftenen

Derudover arrangeres der ture og deltagelse i stævner for både motionister og for eliteroere. F.eks. arrangerer klubben ofte en rotur i Pinsen med overnatning ("Pinseturen"), dagsture ud i Vadehavet til f.eks. Langjord og Kjeldsand, kajakture på Ribe Østerå og andre åer i Sydvestjylland og på Gudenåen og m.m.

Faste sommeraktiviteter:
Der arrangeres en række faste ugentlige aktiviteter og hold, både for nye og erfarne roere, unge som ældre.
Tag et kig på hjemmesiden samt i topmenuerne Kontingent(hold-tilmelding), Kalender og Event.

Vinteraktiviteter:

Faste arrangementer:
November - jfr. vedtægterne:    Generalforsamling.
December:                                 Juleglögg.

Faste vinteraktiviteter:
Svømning i Ribe Svømmehal lørdage 9.30-11. Svømme-vesteprøve. Se kalender for datoer.
Øvelser i kajakker m.m. i svømmehallen.
Cirkeltræning og boldspild i Katedralskolens hal.
Deltagelse i 4gp/8gp turnering i romaskiner.

Flere af vores hold arrangerer også fast træning i romaskinerne.