Kajakroning

Ribe Roklub er medlem af DKF, Dansk Kano og Kajakforbund. Vi har en veletableret kajakafdeling med instruktørstab, børne-, ungdoms- og
voksenhold, samt kap-roere. Klubben har ca. 58 kajakker, lige fra stabile turkajakker over børnekajakker til svære/hurtige kap-kajakker. Heraf har klubben også 10 polokajakker. Se en komplet liste over klubbens kajakker her.

Det overordnede ansvar for kajakroning i klubben, er placeret hos Kajakrochefen som sidder i bestyrelsen. (se evt. top-menu, bestyrelsen)

Info om forskellige kajakmodeller samt sværhedsgrader: http://www.kajakinfo.dk
Info om DKF, aktiviteter m.v.: www.kano-kajak.org

Vil du lære at ro kajak, skal du igennem et instruktionsforløb. Er du over 12år eller voksen, har du mulighed for at blive frigivet, og derefter træne på egen hånd i klubbens både.
  • Børn og Unge: Se menupunktet Børn&unge.
  • Voksne: se herunder.
HUSK tilmelding til vores hold under Kontingent menuen.

Kajak instruktionskursus

Kurset er et begynderkursus for voksne (18 år) og kræver ingen forhåndskendskab til kajakroning. Deltagerne skal dog kunne svømme og være i almindelig god fysisk form.

Instruktionens formål er at blive fortrolig med kajakken/vandet og det sker igennem forskellige øvelser på vandet og i svømmehallen.

Vi underviser efter Dansk Kano og Kajakforbunds regler og kan efter instruktionsforløbet udstede et EPP 2 bevis, såfremt færdighederne er opnået.

Instruktionen starter som regel i slutning af april, med 1-2 ugentlige træningsaftener frem til sommerferien.

TILMELDING NØDVENDIG: via www.riberoklub.dk under kontingent menuen.

Klubben stiller kajak, pagaj og sikkerhedsudstyr til rådighed.

Du skal selv sørge for egnet påklædning efter vejret. ( alm. sportstøj, vindtæt jakke m.m.)

Ekstra skiftetøj er altid en god ide at medbringe.

Efter instruktionsforløbet vil du blive frigivet til at ro uden instruktør og benytte klubbens kajakker, romaskiner og trænings muligheder på de tidspunkter som passer dig.

Vi har i Ribe Roklub en tradition for en venlig og uformel tone både i det sportslige og i det sociale klubliv, som helt naturlig følger med.

Vi glæder os til at se Jer

Carl Chr. Nissen og Carsten Johansen
Kontakt: Carl Chr. Nissen, mob. 23 26 82 04. email ccn1@live.dk