Velkommen til holdet, "Uroerne Kajak" i Ribe Roklub.

Kajak på åen

Vil du med på holdet ? Så skynd dig at gå ind på http://www.riberoklub.dk/ og tilmeld dig under Kontingent menuen. Der er max. 18 pladser på holdet.

Vi starter op efter sommerferien d. 9. august kl. 16.30
OG der er FORÆLDRE INFOMØDE kl. 18.30-19.00 - (ALLE forældre, også til eksisterende roere)

Hvad skal vi lave ?
Ro i kajak og ha' det sjovt :-)

Nybegyndere skal lære det grundlæggende, og vil blive frigivet ("EPP 2" niveau) inden sommerferien. For de mere erfarne,vil vi arbejde videre med teknik og træning, og målsætningen er at opnå "EPP 3" niveau.
I den daglige/ugentlige træning vil der være fokus på den gode teknik, træning og motion. Der arbejdes med teknikøvelser og træningsprogrammer. Men vi skal selvfølgelig også lave sjove og skæve "kajakting" ind imellem.

I løbet af sæsonen tager vi afsted til kajakstævner både for begyndere og øvede, og vi skal også på kajaktur med telt og lejrbål.

Hvem kan deltage ?
Går du i 7. klasse er du gammel nok, og er du 20+, er du også velkommen :-)

Hvornår er det ?
Hver onsdag kl. 16.30-18.30 fra første uge efter sommertid start (ultimo marts) til og med oktober. Der er pause når folkeskolerne har fri.
Alle øvrige aktiviteter kan du finde på hjemmesiden under kalender, hvor man også vil kunne tilmelde sig online til de enkelte ture og stævner.

Hvad koster det ?
Du skal være A-medlem af klubben, og derudover koster det 50,- kr. pr. sæson at deltage på holdet.

Hvad skal jeg have med ?
Sportstøj du kan bevæge dig i. Gerne ski/sportsundertøj inderst, og en vindtæt jakke eller regnjakke. Et par tykke sokker og/eller et par vådsko er også en god ide. SKIFTETØJ og håndklæde er et must. Medbring også et UR der kan tåle vand og med visning af sekunder. Har du ikke et ur, kan det købes af holdlederen for kr. 80,-

Hvad ellers ?
Vores udgangspunkt for træning med unge er Dif's ATK koncept. (Aldersrelateret TræningsKoncept) læs mere her: http://atk.kano-kajak.dk/

Hold-leder:
Alex Lyngsøe, mail@alexlyngsoe.dk, mob. 28560030

Aktivitetsplan for u-roerne, kajak 2017
 HUSK at TILMELDE jer i GOD tid !!!!! på riberoklub.dk - event

Dato:

Aktivitet:

25. martsStanderhejsning. Roning kl. 8, Brunch kl. 10. Fest kl. 18.30(16+)
29. martsFørste Onsdagstræning kl. 16.30
OG Forældre infomøde kl. 18.30
7. majParadisløbet i Silkeborg. Kajak motionsstævne hvor der kan roes 12km i skønne omgivelser.
20.-21. majMaribo Regatta. Sprint-stævne, mest for de lidt mere erfarne.
2.-4. juniBagsværd Regatta. HELE HOLDET tager til hovedstaden med telt og kajakker. Nogle kan deltage i sprint-stævnet og vi andre hygger, hepper og roer et par hyggeture på søerne.
17.-18. JuniKajaktur på en af de sydjyske åer med overnatning i telt.
21. juniSidste træning inden sommerferien
23. juniSct. Hans i Roklubben med salgsboder, båltale og kajakopvisning.
SommerferieIngen fast træning i skolernes sommerferie - men vi aftaler gerne nogle træninger/samlinger efter behov
9. aug.Vi starter onsdagstræning igen, hver ons. kl. 16.30-19, frem til udgangen af oktober
12. aug.PaddleBattle Cup i Vejle. Begynderstævne for børn og unge, kajak. til og med 16år.
16.aug.Slusetur med mad/grillning. Vi udvider onsdagstræning fra 16.30 - ca. kl. 20.
31. aug.Kanindåb i klubben. Tag hele familien med. inkl. fællesspisning/grill.
1.-3. sept.DM i kajak sprint i Bagsværd. Tag med til dette stævne om du skal ro konkurrencen eller ej. Vi sover i telt, deltager i - eller hepper på konkurrencerne og roer en hyggetur på søerne om aftenen.
6. septKajak Mini-Tri stævne i Klubben. Vi skal cykle, ro polokajak, kajak og løbe.
9. septTour-De-Gudenå 43 eller 70km på én dag. Både for unge og voksne roere der er friske på en udfordring i skøn natur.
15.-17. sept.Hyggetur til Rendsburg med kajak og telt OG
Rendsburg Regatta. (et godt stævne for kap-begyndere)
uge 42Efterårsferie, ingen træning
25. okt.Sidste onsdagstræning på vandet i år.
28. okt.Standerstrygning: Sidste rotur, brunch i klubben og fest om aftenen (16+)

Tilmeld jer til arrangementerne på www.riberoklub.dk under event menuen
Der er ingen træning når skolerne holder lukket.

Det er ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG for dårligt vejr til at ro - så ingen pyldrede forældre, TAK !
............(husk istedet at have rigelig med rotøj og altid en rojakke/regnjakke med i tasken)

HUSK at holde øje med kalenderen på www.riberoklub.dk hvis der er ændringer.
........ og meld jer gerne ind i FACEBOOK gruppen "Uroerne KAJAK".

Træner kontakt:Hold-leder: Alex Lyngsøe, mail@alexlyngsoe.dk, mobil 28560030
 SMS 28560030 ved afbud til træning, helst dagen før