Outriggerroning

Du kan lære at ro i en outriggerrobåd, hvis du er 12 år.

Instruktion foregår normalt en fast ugedag, og starter i slutningen af april – hvornår præcist vil fremgå af klubbens hjemmeside (menupunktet Kontingent). Du vil gennemgå et instruktionsforløb, hvor du kan opnå "frigivelse" i outriggerroning, og derefter ro alene. Vejrliget kan af og til være en forhindring for længere roture, så det er en god idé at holde sig for øje, at man skal møde op hver gang, for at nå at komme igennem programmet. Afsæt derfor god tid til deltagelse!

Vedr. instruktionsforløb kig på siden om Uddannelse

Vedr. sikkerhed henvises til klubbens generelle regler om roning - kig på siden om Rorettigheder

Ribe Roklub har 15 outriggerbåde. Se listen over klubbens outriggere her.

Du tilmelder dig et hold til outriggerroning HER
Instruktører Instruktører i outriggerroning
Kontakt Har du spørgsmål til instruktionsforløb eller andre ting, er du velkommen til at kontakte rochefen for outrigger, som du finder HER