Inriggerroning

Du kan lære at ro i en inriggerrobåd, hvis du er 13 år.

Instruktion foregår normalt på en fast ugedag kl. 18.30-21.00, og starter i slutningen af april – hvornår præcist vil fremgå af klubbens hjemmeside., menupunktet Kontingent. Instruktionsholdene starter normalt i slutningen af april og slutter omkring Skt. Hans.

Alle nye voksne roere betaler 250 kr. for instruktionen. Har man deltaget og betalt for instruktion i roning i kajak eller outrigger, er deltagelsen gratis.

I løbet af de ca. 10 uger vil du gennemgå et instruktionsforløb, som bla. omfatter, at du skal ro mindst 75 km for at blive frigivet som roer. Vejrliget kan af og til være en forhindring for længere roture, så det er en god idé at holde sig for øje, at man så vidt muligt skal møde op hver gang, for at nå at komme igennem programmet.

Afsæt derfor god tid til deltagelse!

Vedr. instruktionsforløb kig på siden om Uddannelse

Vedr. sikkerhed henvises til klubbens generelle regler om roning - kig på siden om Rorettigheder

Ribe Roklub har 8 inriggerbåde. Den ene - ”Langjord” - er lavet af glasfiber. De øvrige er træbåde. Se listen over vores inriggerbåde her

Tilmelding Du tilmelder dig et hold HER