Seniorgruppen

Seniorgruppen er startet i 1996 og er for de ældste medlemmer af klubben. For tiden (2016) er der knap 20 seniorer.

Formålet er roning og hyggeligt samvær.

Vi mødes tirsdag og torsdag formiddag kl. 9 hele året rundt. I rosæsonen på vandet, om vinteren i romaskinerne. Om tirsdagen med kaffe efter roturen.

Vi deltager i et netværk med seniorafdelingen i Jels Roklub.

Vi deltager på lige fod med de øvrige medlemmer i klubbens aktiviteter.

Hvis vejret tillader det, arrangerer vi en rotur på Vadehavet. En smuk oplevelse, som alle kan være med til.

Om tirsdagen sørger seniorgruppen for, at gulvet i huset bliver fejet og vasket efter behov. I sommerperioden klipper vi græsplænen omkring huset.

Aktiviteter i seniorgruppen fremgår af kalenderen.

Vi spænder over aldre fra slutningen af 50'erne til medio 80'erne. Har du lyst til at være med, er du velkommen i gruppen. Også hvis du ikke har prøvet at ro før. Hold dig ikke tilbage. Roturene tilrettelægges hver gang, så der er plads til alle - både dem, der gerne vil ro en kort tur, og dem der gerne vil ro længere.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Ove Øllegaard, tlf. 75421062, email: naestformand@riberoklub.dk

Seniorgruppen på tur - Kammerslusen 23.07.2013