Kap-Kajak gruppen

Kap-kajak gruppen er en gruppe af klubbens medlemmer som ønsker at arbejde struktureret med træning og teknik i kajakken, samt deltage i kaproningsstævner. Der er tilknyttet en fast træner, samt en forældre/hjælpegruppe, som primært hjælper til med det praktiske arbejde omkring stævner og andre arrangementer. P.t. består gruppen af børn og unge, men voksne roere er også velkomne til at deltage.

(Læs her flere detaljer om deltagelse i gruppen.)

Træner: Alex Lyngsøe, mobil. 28560030, mail@alexlyngsoe.dk

Medlemmer:

Faste træningstider:
Mandage kl. 16.45-18.30.
Onsdage kl. 16.30-ca. 18.00, Der trænes samtidig med kajak u-ro holdet. Træner: Alex.

Træningsprogrammer:
På opslagstavlen i klubben hænger der uge-kalender med angivelse af træningsprogrammer, samt liste med beskrivelse af træningsprogrammer.
Stævner:
Forældre/roere tilmelder til Træner, evt. via event menupunktet på riberoklub.dk. Træneren sørger for samlet tilmelding til stævner.
Link til intern stævneplan med planlægning (Forældre: kontakt Alex, hvis i ønsker login til at kunne ændre i planen)

Diverse info:
Vi har et rigtig godt samarbejde med både Vejle Kajakklub / kraftcenter Vejle, og Kolding kajakklub. Her deltager vi i fælles træningssamlinger henover vinteren, og i sommerferien. Der er også mulighed for at komme med på deciderede træningslejre i udlandet.