Sådan bliver du roer i Ribe Roklub

Overvej hvilken bådtype du kunne have lyst til at lære at ro. Måske du har kendskab til roning fra tidligere?
Følg guiden nedenfor, trin 1 - 3, og tilmeld dig et hold. Når du har gjort det, er du medlem af klubben.

1. Opret en personlig profil på forsiden. Klik på "Opret profil" i venstre side og følg vejledningen (se vejledningen nederst på siden)

2. Betal medlemskab - A- eller B-medlemskab. Se øverste linje på forsiden under "Kontingent"

3. Tilmeld dig et hold. Det gøres under "Kontingent", øverste linje under "Kontingent".

Er du over 13 år, har du mulighed for at gennemgå et instruktionsforløb på ca. 10 uger, og derefter blive frigivet. Så må du selv ro i den type af klubbens både, du er blevet frigivet til.
Er du under 13 år, kan du deltage på vores ugentlige "Ro-linge" hold med faste instruktører.

Kig på skemaet nedenfor. Se hvilket hold der passer dig. Du kan klikke på holdnavnet, og få mere information om hvad der sker på holdet.

Velkommen som "kanin"

Indtil man har lært at ro og er blevet frigivet og døbt af Kong Neptun ved kanindåben (dato vil fremgå af kalenderen), kaldes nye roere for "kaniner".
Man kan lære at ro i inriggerbåd, outriggerbåd og i kajak. Når man har gennemført instruktionsforløbet og er blevet frigivet, har man ret til at ro i den bådtyåe, man er frigivet til. Man kan selvfølgelig lære at ro i alle 3 bådtyper efterhånden.

Åbent hus

Hvis du har lyst til at prøve en rotur, er du velkommen i klubben, når vi holder åbent hus. Det sker hvert år i april måned, hvor der vil være mulighed for at prøve de forskellige bådtyper og høre mere om muligheder og instruktionsforløb. Kig i kalenderen.
Hvis du har lyst, er du også velkommen til når som helst at kigge ind i klubben. Måske er der mulighed for, at du kan få en prøvetur?
For børn og unge er der rift om pladserne, og man bør skrive sig på holdet hurtigst muligt og/eller kontakte holdlederen for at aftale en eventuel prøvetur.
Fra "Åbent Hus" april 2013

Vejledning i hvordan du indmelder dig i klubben

Sådan får du betalt kontingent:

1. gå ind på www.riberoklub.dk
Har du ikke oprettet en profil, skal du starte med at trykke på "opret profil" knappen i venstre side.
Når profilen er oprettet skal du meldes ind i klubben ved at tilmelde dig et "kontingent"
2. i venstre side, nederst, taster du brugernavn og kodeord og trykker "login her".
3. nu finder du først "kontingent" menuen i toppen, og dernæst finder du nede på listen den kontingent type du ønsker, f.eks. "A-medlemmer u.18 år" som du klikker på.
4. i næste billede klikkes på prisen.
5. i næste billede skal du sætte hak ud for "jeg accepterer betingelserne"
6. tryk nu på "klik her for at gå videre"
7. du ledes nu til et betalingsbillede hvor du kan betale med dankort.
8. du er nu indmeldt i klubben, og vil fremover automatisk blive trukket i kontingent, indtil du melder dig ud ved henvendelse til kasseren.
HUSK også at tilmelde dig et ro-hold, for at lære at ro !